Continu de laagste cito score. Ook zijn werktempo was altijd bijzonder traag. Toch is het een intelligente jongen, die heel veel vragen stelt en nieuwsgierig is. Maar het kwam er niet echt uit. ' Tja, het is nou eenmaal geen hoogvlieger', werd er steeds gezegd. In de wachtkamer van de dokter zagen we ongeveer een half jaar geleden een folder over Beeldwijs Texel, gespecialiseerd in beelddenkende kinderen...

We hadden er nog nooit van gehoord, maar op internet vonden we allerlei eigenschappen die erg goed bij onze zoon pasten. Dus namen we contact op met Miriam Korn om een afspraak te maken voor een intake. Onze vermoedens klopten, onze zoon denkt in beelden. Elke maandag kwamen we bij Miriam, door haar kreeg onze zoon al gelijk meer vertrouwen in zijn rekenen. Ze is heel rustig en heeft humor, onze zoon voelde zich vanaf dag 1 op zijn gemak. En ze heeft verstand van zaken.

Onze zoon zijn hoofdrekenen ging met sprongen vooruit. Ook kreeg hij ineens zijn weektaken af en ging hij met plezier naar school. Nu zijn de cito's achter de rug en volgens zijn juf zijn zijn uitslagen sterk verbeterd. Ook mag hij nu rekengroep 2 proberen voor de gemiddelde leerlingen. We zijn erg enthousiast over Beeldwijs Texel en Miriam Korn is een deskundig en gedreven persoon! De samenwerking verloopt altijd erg prettig. Wij gaan er zeker mee door!

TOP