En word je daardoor onzeker en vind je het niet meer zo leuk om naar school te gaan? Misschien ben jij wel een beelddenker. Dat is niet gek of stom, maar bijzonder! Het betekent ook niet dat je niet slim bent, maar jouw hersenen onthouden informatie beter als je het beeld voor je ziet. Als baby en klein kind denken we allemaal zo, maar als we ouder worden, verandert dat. Een kleine groep mensen blijft denken in beelden. Misschien jij ook.

zwemmen

Als je bijvoorbeeld denkt aan het woord STOEL zie je niet de letters voor je, maar het plaatje van een stoel. Op school laten ze vaak geen plaatjes zien, maar moet je de woorden leren. Wij gaan je daarbij helpen. We leren je in korte tijd een slimme truc om de lesstof toch goed in je op te kunnen nemen. Op jouw manier. Daardoor wordt het weer leuk om te leren en naar school te gaan! Ben je nieuwsgierig of we jou ook kunnen helpen? Kom dan gewoon eens bij ons langs met je ouders. Je hoeft geen spannende dingen te doen, maar we gaan kijken of jij ook een beelddenker bent of dat je misschien evengoed veel makkelijker zou kunnen leren met onze methode.

Het kan ook zijn dat je moeite hebt met lezen of spellen doordat je dyslectisch bent. Dan vind je het moeilijk te lezen wat er staat. Gelukkig is daar wat aan te doen! Wij leren jou om te begrijpen hoe woorden en zinnen zijn opgebouwd en hoe je die zelf goed kunt spellen en schrijven. Dat doen we door de woorden in blokjes te hakken. En dat is nog leuk om te doen ook!

Professionele begeleiding

Beeldwijs Texel is het bedrijf van Miriam Korn.
Zij is gecertificeerd coach van de methode Ik leer anders op Texel en Taal in Blokjes.

Maak alvast online kennis met Miriam

TOP